Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TBMM BAŞKANVEKİLİ BEKİR BOZDAĞ’DAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ZİYARET

TBMM BAŞKANVEKİLİ BEKİR BOZDAĞ’DAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ZİYARET
REKLAM ALANI
13.10.2023
A+
A-

BÜLTEN NO : 548
TARİH : 13.10.2023
HABER BAŞLIĞI : TBMM BAŞKANVEKİLİ BEKİR BOZDAĞ’DAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ZİYARET

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret ederek kentte yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

 

 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bozdağ’a AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı, Şanlıurfa Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları’nın da hazır bulunduğu toplantı salonunda Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet, yatırım ve projeleriyle ilgili bir sunum yapıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “HİZMET VE YATIRIMLARLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaretlerinden ötürü Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’a teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ Geçmiş dönem Adalet Bakanımız Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize teşrif ettiler. Teşriflerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bugün burada belediyemiz çalışmalarıyla ilgili bir sunum yapacağız. Daha ileriye dönük atacağımız adımları da belirleyeceğiz. Geçtiğimiz seçimlerde Bakanımız ile verimli bir şekilde çalışmıştık. Hamd olsun ki güzel bir neticeyle neticelendirdik. Bundan sonra da bakanımızın önderliğinde yolumuza devam edeceğiz.” Diye konuştu.

BOZDAĞ’A BÜYÜKŞEHİR’İN YATIRIM VE HİZMETLERİYLE İLGİLİ SUNUM YAPILDI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi almak üzere bir araya geldiklerini aktararak yapılan hazırlık ve sunumlardan ötürü Başkan Beyazgül’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından TBMM Başkanvekili Bekiz Bozdağ’a Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince hazırlanan hizmet ve yatırımları içeren bir sunum yapıldı.

 

Video Linki: https://youtu.be/QPl2XnqJAd8

Alternatif Video Linki: https://we.tl/t-vk1cnEqFI3

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak
Kullanıcı Adı : basinftp
Şifre : basin63

REKLAM ALANI