Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tatyana Golikova: Çocuk eğlencelerinin kapsamı 12 bin kişi arttı

Tatyana Golikova: Çocuk eğlencelerinin kapsamı 12 bin kişi arttı
REKLAM ALANI
27.10.2023
A+
A-

Tatyana Golikova: Çocuk eğlencelerinin kapsamı 12 bin kişi arttı

2023

Birleşik Rusya’nın çocuk sağlığı kamplarının başka amaçlarla kullanılmasının yasaklanması girişimi bunda önemli bir rol oynadı.
2023 yılında devlet başkanı adına çocuk rekreasyon organizasyonlarının restorasyonu ve inşasına yönelik bir program başlatıldı.

“2023 yılı yaz sağlık kampanyasının başlangıcında mevcut bazda 15 bölgede 2,5 bin yataklı 49 konut modülü oluşturuldu. Bu yılın sonuna kadar 16 bölgede 2 bin yataklı 40 konut binasının daha inşa edilmesi planlanıyor” dedi.

Başkan’ın 29 Aralık 2022’de çocuk sağlığı kamplarının başka amaçlarla kullanılmasını yasaklayan Birleşik Rusya yasasını imzaladığını hatırlayalım . Çocuk kampları ve sanatoryumlar için sağlanan arsaların amacının değiştirilmesini yasaklamaktadır.

Hükümet tarafından belirlenen durumlarda, yalnızca özel olarak oluşturulmuş bir komisyonun olumlu kararıyla istisnaya izin verilir. Komisyon, kampların yeniden inşası, modernizasyonu veya tasfiyesine karar verirken çocukların sağlığı, eğitimi ve yetiştirilmesi açısından doğuracağı sonuçları değerlendirecek

Hoparlör
Golikova Tatyana Alekseevna
Golikova Tatyana Alekseevna
Rusya Federasyonu Hükümeti Başkan Yardımcısı
#Golikova
#doğru saat
#çocuk bayramı
#Sağlık
#çocukkampları
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/tatyana-golikova-ohvat-detskim-otdyhom-vyros-na-12-tysyach-chelovek

REKLAM ALANI