Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya ve İnşaat Bakanlığı’nın desteğiyle yenilenen Genç Muhafız parkı Krasnodon’da (LPR) açıldı

Birleşik Rusya ve İnşaat Bakanlığı’nın desteğiyle yenilenen Genç Muhafız parkı Krasnodon’da (LPR) açıldı.

Birleşik Rusya ve İnşaat Bakanlığı’nın desteğiyle yenilenen Genç Muhafız parkı Krasnodon’da (LPR) açıldı
REKLAM ALANI
26.09.2024
A+
A-

Birleşik Rusya ve İnşaat Bakanlığı’nın desteğiyle yenilenen Genç Muhafız parkı Krasnodon’da (LPR) açıldı

2024

Kamusal alan “Konforlu bir kentsel çevrenin oluşturulması” projesine göre güncellendi
Parkta artık yeni bir yaz sineması, yaya çeşmesi, çocuk oyun alanları ve gölgelikli banklar ve yüksek kaliteli aydınlatma bulunuyor. Bölgenin çevresine bir video gözetim sistemi kuruldu ve çiçek tarhları düzenlendi.

LPR İnşaat, Konut ve Toplumsal Hizmetler Bakan Yardımcısı Stanislav Duplenko , saha iyileştirme projesinin hükümetin, yerel yetkililerin ve şehir sakinlerinin ortak çabalarının sonucu olduğunu belirtti .

“Krasnodon’un 110. yıldönümünde bu harika yeri rekreasyon için sunabildiğimiz için hepimiz çok mutluyuz. “Genç Muhafız” Parkı sadece yeşil bir alan değil, daha iyi bir gelecek arzumuzun vücut bulmuş halidir” diye konuştu.

Parkın açılışında her biri çeşitli eğlence ve etkinliklerin sunulduğu tematik alanlar vardı: konserler, sergiler ve ustalık sınıfları.

Bu yılın mayıs ayından bu yana lider bölge olan Kurgan bölgesinden uzmanların parkın iyileştirilmesi konusunda aktif olarak çalıştığını hatırlatalım.

#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#bölgeler
#FCGS
#gelişim
#park
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-krasnodone-lnr-otkrylsya-otremontirovannyj-pri-podderzhke-edinoj-rossii-i-minstroya-park-molodaya-gvardiya

REKLAM ALANI