Categories: KÜLTÜR SANAT

TÜRK MADENCİ İŞ İNSANI İBRAHİM HALİL TOPRAK’TAN ÖZBEKİSTAN’A DEV YATIRIM

5 Haziran 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye -Özbekistan İş Formu’nda Nitro Teknik Patlayıcı Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Toprak Özbekistan Cumhuriyeti Madencilik ve Jeoloji Bakanı Sn. Bobir Farkhadovich Islamov ile TOBB’de bir araya geldiler.

Türkiye`nin maden ve patlayıcı sektörünün öncü isimlerinden olan ve çok sayıda büyük projelere imza atan Nitro Teknik Patlayıcı Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. bu seferde Özbekistan Cumhuriyetinde yapacağı maden yatırımı için Özbekistan Cumhuriyeti Madencilik ve Jeoloji Bakanı Sn. Bobir Farkhadovich Islamov tarafından Özbekistan’a davet edildi.

Nitro Teknik Patlayıcı Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Toprak Özbekistan Cumhuriyeti Madencilik ve Jeoloji Bakanı Sn. Bobir Farkhadovich Islamov ile bir araya gelmesinden dolayı açıklamalarda bulundu.

İş İnsanı İbrahim Halil Toprak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bugün Başkent Ankara’da Türkiye-Özbekistan İş Formu’nda Özbekistan Cumhuriyeti Madencilik ve Jeoloji Bakanı Sn. Bobir Farkhadovich Islamov ile bir araya geldik. Çok güzel bir görüşme yaptık. Ülkemiz için ve Özbekistan Cumhuriyeti için çok güzel projelere imza atacağız. Yakında Özbekistan’da yapacağımız yatırım için Bakanımız Sn. Bobir Farkhadovich Islamov bizleri Özbekistan`a davet etti. En yakın zamanda ekibimiz ile beraber Özbekistan`a gideceğiz. Biz Türk İş Adamları olarak ülkemiz ve kardeş ülke Özbekistan için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Özbekistan Türk Cumhuriyetindeki maden yatırımımız şimdiden Türkiye`miz ve Özbekistan için hayırlı uğurlu olsun.

Özbekistan Cumhuriyeti Madencilik ve Jeoloji Bakanı Sn. Bobir Farkhadovich Islamov `ın bizlere vermiş olduğu sıcak karşılama ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Dedi.

https://www.nitroteknikpatlayici.com.tr

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –ÖZEL HABER

 

zline

Share
Published by
zline
Tags: ANKARAAnkara’dabakan Bobir Farkhadovich IslamovBAŞKANBaşkan İbrahim Halil ToprakBaşkan Toprakbir araya geldiBobir Farkhadovich IslamovdevDEV YATIRIMEkonomiHalil Toprakhayır sever iş adamı İbrahim Halil Toprakİbrahimİbrahim Halil ToprakİLEile TOBBiş adamı İbrahim Halil Toprakİş Formuiş insanı İbrahim Halil ToprakjeolojiMaddelerMaddeler Sanayi ve TicaretMADENmadencimadenci İbrahim Halil Toprakmadenci iş adamı İbrahim Halil ToprakMADENCİ İŞ İNSANI İBRAHİM HALİL TOPRAKMADENCİLİKMadencilik ve Jeoloji Bakanı Bobir Farkhadovich IslamovNitroNitro TeknikNitro Teknik PatlayıcıNitro Teknik Patlayıcı MaddelerNitro Teknik Patlayıcı Maddeler SanayiNitro Teknik Patlayıcı Maddeler Sanayi ve TicaretNitro Teknik Patlayıcı Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş.Nitro Teknik Patlayıcı Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil ToprakÖZBEKİSTANÖzbekistan CumhuriyetiÖzbekistan Cumhuriyeti Madencilik ve Jeoloji Bakanı Bobir Farkhadovich IslamovÖZBEKİSTAN MADENCİLİK VE JEOLOJİ BAKANI BOBİR FARKHADOVICH ISLAMOVÖZBEKİSTAN'AÖZBEKİSTAN'A DEV YATIRIMPatlayıcıPatlayıcı Maddeler Sanayi ve TicaretSANAYİTeknikTİCARETTürkTÜRK MADENCİTÜRK MADENCİ İŞ İNSANI İBRAHİM HALİL TOPRAKTÜRK MADENCİ İŞ İNSANI İBRAHİM HALİL TOPRAK ÖZBEKİSTAN MADENCİLİK VE JEOLOJİ BAKANI BOBİR FARKHADOVICH ISLAMOV İLE BİR ARAYA GELDİTÜRK MADENCİ İŞ İNSANI İBRAHİM HALİL TOPRAK'TANTÜRK MADENCİ İŞ İNSANI İBRAHİM HALİL TOPRAK'TAN ÖZBEKİSTAN'A DEV YATIRIMTürkiyeTürkiye -Özbekistan İş FormuTÜRKİYE'DENTÜRKİYE'DEN ÖZBEKİSTAN'A DEV YATIRIMünlü iş adamı İbrahim Halil ToprakyatırımYönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Toprak

Recent Posts

Estoniyada Azərbaycan Mədəniyyəti Günü keçirilib

Estoniyada Azərbaycan Mədəniyyəti Günü keçirilib.

1 saat ago

Üst Düzey Yan Etkinliğe Katılım

Üst Düzey Yan Etkinliğe Katılım.

2 saat ago

Kuveyt Devleti Dışişleri Bakan Yardımcısı ile Toplantı

Kuveyt Devleti Dışişleri Bakan Yardımcısı ile Toplantı.

4 saat ago

Meeting with Deputy Minister of Foreign Affairs of the State of Kuwait

Meeting with Deputy Minister of Foreign Affairs of the State of Kuwait.

5 saat ago

Göcek’te Rober Güler’in Teknesinde Sürpriz Buluşma: Yiğit Ergin ve Yakup Biraraya geldi

Göcek’te Rober Güler’in Teknesinde Sürpriz Buluşma: Yiğit Ergin ve Yakup Biraraya geldi.

7 saat ago

Belçikada Azərbaycan mətbəxi nümayiş olunub

Belçikada Azərbaycan mətbəxi nümayiş olunub.

9 saat ago