Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

REKORTMENDEN YENİ ŞARKI GELİYOR

REKORTMENDEN YENİ ŞARKI GELİYOR
REKLAM ALANI
27.09.2021
A+
A-

REKORTMENDEN YENİ ŞARKI GELİYOR

Açıklama yok.
Bir süre önce piyasaya sürdüğü ‘Ciran’isimli türküsüyle büyük bir çıkış yakalayan Anıl Alan, şimdi yeni şarkısı için evi ile stüdyo arasında mekik dokuyor.

Açıklama yok.

Söz ve Müziği Yavuz Reçberler’ e ait türküsünün 10 milyon tıklandığını ve özellikle Ortadoğu ülkelerinde hit parça haline geldiğini dile getiren Anıl Alan, yeni şarkısının da müzik dünyasına damgasını vuracağını iddia ediyor. Evi ile stüdyo arasında adeta mekik dokuduğunu belirten Alan, ‘Çok başarılı müzisyenlerin alt yapısını hazırladığı şarkım pandemi döneminde bunalan vatandaşlarımıza ilaç gibi gelecek. Benin bu şarkımla stresten uzaklaşacaklar. Bu şarkımın klibinin senaryosu da hazır. Klipte şarkı kadar çok konuşulacak’ dedi.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI