Categories: BugünGÜNDEM

KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ

ŞANLIURFA’DA KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde bu yıl dördüncüsü düzenlenen 4. Ulusal Kitap Fuarı hafta sonu dolu dolu geçiyor.

Karaköprü ilçesinde bulunan Fuar merkezinde yüze yakın yayın evi ve yazarın katılım sağladığı Fuara Şanlıurfalıların ilgisi yoğun oldu.

Öğrencilerin daha çok test kitapları üzerine yoğunlaştıkları görülürken vatandaşların fuar alanında her türden kitaba rahatlıkla ulaşabilmeleri ve temin edebilmeleri için yayınevleri tarafından yüzde ellilere varan indirimler yapılıyor.

5 Kasım itibariyle kapılarını açan ve 14 Kasım’a kadar ziyaretçilerini bekleyecek olan Şanlıurfa 4. Ulusal Kitap Fuarına katılan Şanlıurfalı yazarlar fuarın her yıl daha da profesyonel bir şekilde yapıldığını aktararak fuara gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirttiler.

Birbirinden başarılı yazarların katıldığı fuarda Nihat Hatipoğlu, Serdar Tuncer, Hayati İnanç, Fatih Çıtlak ve Sinan Yağmur gibi isimlerinde söyleşileri yer alacak.

zline

Recent Posts

“Birleşik Rusya”: “Ben Profesyonelim” Olimpiyatının 4 binden fazla kazananı ve kazananı “Mendeleev Haritası” projesine katılacak

“Birleşik Rusya”: “Ben Profesyonelim” Olimpiyatının 4 binden fazla kazananı ve kazananı “Mendeleev Haritası” projesine katılacak.

23 dakika ago

Госдума приняла в первом чтении инициированный «Единой России» законопроект о регулировании туристической деятельности

Госдума приняла в первом чтении инициированный «Единой России» законопроект о регулировании туристической деятельности.

2 saat ago

Devlet Duması, Birleşik Rusya tarafından başlatılan turizm faaliyetlerinin düzenlenmesine ilişkin yasa tasarısını ilk okumada kabul etti

Devlet Duması, Birleşik Rusya tarafından başlatılan turizm faaliyetlerinin düzenlenmesine ilişkin yasa tasarısını ilk okumada kabul…

4 saat ago

Meeting with the Representative of the World Bank

Meeting with the Representative of the World Bank.

5 saat ago

Dünya Bankası Temsilcisi ile Toplantı

Dünya Bankası Temsilcisi ile Toplantı 2024..jpg   https://x.com/MOFA_Tajikistan/status/1839253834025099463     25 Eylül 2024 tarihinde Birleşmiş…

7 saat ago

Meeting with the UN Under-Secretary-General and Associate Administrator of the UNDP

Meeting with the UN Under-Secretary-General and Associate Administrator of the UNDP.

8 saat ago