Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hollywood starı Genevieve Padalecki’ den Cenk Yüksel’e teşekkür

Hollywood starı Genevieve Padalecki’ den Cenk Yüksel’e teşekkür
REKLAM ALANI

https://extranet.medyabilgirehberi.com/Campaign.php?c=LUHfegPsOBw=

Hollywood starı Genevieve Padalecki’den Cenk Yüksel’e teşekkür

‘Nefes-Ses-Hareket ve Kutsal Dönüşüm’ adlı kitabında mucizevi araçları doğru kullanarak yaşamımızı nasıl değiştirebileceğimiz konusunda okuyucularına rehberlik eden, diğer yandan sosyal medya hesabından takipçilerine özel konserler veren ünlü solist ve yazar Cenk Yüksel’in hayranları Türkiye sınırlarını aştı. Hollywood starı Genevieve Padalecki, Cenk Yüksel’e sosyal medyadan destek verdi, teşekkür etti.

SESİNİ BEĞENİYOR, KİTABINI OKUYOR

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan başarılı sanatçı Cenk Yüksel, twitter hesabından cinsiyet eşitliğine verdiği destek bir anda retweet rekoru kırdı. Bu duruma şaşıran Yüksel, kısa bir süre sonra Amerika’nın sevilen dizisi ‘Supernatural’ın yıldızı Genevieve Padalecki’den gelen “Bugün bu paylaşımı gördüm. Cenk Yüksel’e yüzümde bir gülümseme yarattığı için ve ihtiyacımız olan şeyi bize hatırlattığı için çok teşekkür ediyorum. Daha kabul edilir, daha umutlu, daha kibar, daha eşit, daha gururlu, daha insanca ve daha aşkla. Sevgi sevgidir” notunu gördü. Kendisini yakından takip ettiğini sesini beğendiğini, kitabını da Türkçeden İngilizceye çevirtip okuduğunu dile getiren Hollywood yıldızına teşekkür eden Cenk Yüksel “ Desteği için çok mutlu oldum” dedi.

REKLAM ALANI