Categories: DÜNYA

“Birleşik Rusya”, en iyi dijital proje ve uygulamalara yönelik uluslararası yarışma “BRICS Çözüm Ödülleri”nden ödül aldı

“Birleşik Rusya”, en iyi dijital proje ve uygulamalara yönelik uluslararası yarışma “BRICS Çözüm Ödülleri”nden ödül aldı
2024

Yarışma 2020 yılından bu yana her yıl düzenleniyor ve derneğin ülkelerinde sosyal, ekonomik ve kamu yönetimi alanında etkili dijital çözüm ve teknolojilerin belirlenmesi amaçlanıyor.
Yarışmaya 40 ülkeden devlet kurumları, ticari kuruluşlar, STK’lar ve genç kalkınma ekiplerinin stratejik projeleri sunuldu.

“Birleşik Rusya” nın parti içi oylamalarını elektronik biçimde gerçekleştirmek için kullanılan yazılım kompleksi “Parti içi elektronik oylama için Elektronik Ön Oylama Yazılım kompleksi” yüksek bir uzman değerlendirmesi aldı ve “Devlet için platformlar ve uçtan uca çözümler” adaylığında zaferle ödüllendirildi ve kamu yönetimi”

Birleşik Rusya, ülkedeki en dijital partidir. BRICS dijital çözümler yarışması, partinin dijital ekosisteminin ülkemiz dışında rekabetçi olduğunu doğruladı,” diye vurguladı Partinin Merkezi Yürütme Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı ve Devlet Duma Bütçe ve Vergiler Komitesi Başkan Yardımcısı Natalya Orlova .

Partinin BT projelerinin başkanı Vyacheslav Sateev , elektronik ön oylama sisteminin her düzeyde seçimlerde kullanılan ve yüksek yükler altında test edilen modern bir araç olduğunu belirtti .

“2021 yılında, 6 milyondan fazla seçmeni kapsayan, seçim açısından en önemli elektronik blockchain oylama sistemi haline geldi. Kompleksimiz her türlü dış müdahale girişimine dayanabilir. SVO’nun başlangıcından bu yana büyük siber saldırıları defalarca püskürttü. Ve tabii ki hem seçmenlerin hem de adayların güvenini kazandı” dedi.

 

Hoparlör
Orlova Natalya Alekseevna
Orlova Natalya Alekseevna
Partinin Merkezi Yürütme Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı – Mali ve Ekonomik Destek Dairesi Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Bütçe ve Vergiler Komitesi Başkan Vekili
#Orlova
#Sateev
#BRICS
#yarışma
#önoylama
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-poluchila-nagradu-mezhdunarodnogo-konkursa-luchshih-cifrovyh-proektov-i-praktik-brics-solutions-awards

Recent Posts

Tacikistan ve Gana Arasında Siyasi İstişareler

Tacikistan ve Gana Arasında Siyasi İstişareler.

1 saat ago

Kuveyt Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüşme

Kuveyt Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüşme.

2 saat ago

Birleşik Rusya gönüllüleri Tula’da askeri personelin çocukları için vatansever bir film gösterimi düzenledi

Birleşik Rusya gönüllüleri Tula'da askeri personelin çocukları için vatansever bir film gösterimi düzenledi .

9 saat ago

ASFA HOLDING CHAIRMAN OF THE BOARD ASAF ATASOY’S 21 OCTOBER WORLD JOURNALISTS DAY MESSAGE

ASFA HOLDING CHAIRMAN OF THE BOARD ASAF ATASOY'S 21 OCTOBER WORLD JOURNALISTS DAY MESSAGE.

17 saat ago

ASFA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASAF ATASOY `DAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

ASFA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASAF ATASOY `DAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI.

17 saat ago

TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI.

19 saat ago