Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Çocuk Bayramı’nda ülke çapında şenlikli etkinlikler düzenliyor

“Birleşik Rusya” Çocuk Bayramı’nda ülke çapında şenlikli etkinlikler düzenliyor
REKLAM ALANI
01.06.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Çocuk Bayramı’nda ülke çapında şenlikli etkinlikler düzenliyor
01 Haziran 2024,

Bunlara geniş ailelerin çocukları ve hava savunma askerlerinin aileleri, sosyal kurumlar, yeni ve sınır bölgelerinden çocuklar katılacak
Birleşik Rusya kamu destek merkezinde “Tehlikesiz Çocukluk” projesi kapsamında çocuklar ve ebeveynler için eğitim ve eğlence etkinlikleri düzenlenecek: yarışmalar, açık hava oyunları, animasyon programları, seminerler. Evde, rezervuarlarda, doğada, yolda, yangın ve diğer acil durumlarda güvenli davranış konularına özellikle dikkat edilecektir.

“Çocuklar için yaz tatilleri her zaman neşeli, uzun zamandır beklenen bir zamandır ve ebeveynler için çocukların boş zamanlarını ve güvenliklerini organize etme konularına özel olarak odaklanılan bir zamandır. Nitekim istatistiklere göre çocuklar yaz aylarında hem sokakta hem de evde yılın diğer zamanlarına göre% 25-30 daha fazla yaralanıyor. Bu nedenle çocuk güvenliği konuları mutlak bir önceliktir. Federal düzeyde, parti komisyonumuzun katılımıyla ilgili departman tarafından geliştirilen Rusya Federasyonu’ndaki Çocukların Kapsamlı Güvenliği Stratejisi uygulanıyor.” dedi. annelik ve çocukluk, Devlet Duması Başkan Yardımcısı Anna Kuznetsova .

Geleneksel olarak partinin desteğiyle park ve avlularda etkinlikler, dondurma festivalleri, asfalt çizim yarışmaları, spor yarışmaları, çeşitli ustalık sınıfları, geziler, konserler ve flash mob’lar düzenlenecek.

Samara’da, Birleşik Rusya gönüllüleri ve MGER aktivistleri, sponsor olunan Snezhnoye kentinden (DPR) çocuklar için bir eğlence programı hazırladılar: Tretyakov Galerisi’nin şehirde açılan şubesine, adını taşıyan Askeri Teçhizat Müzesi’ne bir ziyaret. Sakharov Tolyatti’de, Samara Uzay Müzesi’nde ve diğerlerinde açık havada. Çocuklar Rus Dili Günü ve A.S.’nin Doğum Günü için entelektüel oyunlara katılacak. “Çocuk Sporları” parti projesinden ödüller için ilk plaj voleybolu turnuvası da dahil olmak üzere Rusya Günü için Puşkin ve vatanseverlik etkinlikleri.

Moskova bölgesinde, kolordu yardımcısı ve parti gönüllüleri, Birleşik Rusya’nın inisiyatifiyle çocuk hastanelerinde oluşturulan benzersiz alanlar olan “İyi Odaları” ziyaret edecek. Birleşik Rusya çocuklara oyuncaklar, eğitim materyalleri ve hediyeler bağışlayacak.

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi”, Tsvetnoy Bulvarı’ndaki Nikulin Sirki’nde SVO gösterisine katılanların ailelerinin 120 çocuğuna bir ziyaret düzenliyor.

Parti, Çocuk Güvenliği Haftası kapsamında Ramenskoye’de Devlet Trafik Güvenliği Müfettişliği ve Acil Durumlar Bakanlığı ile birlikte ustalık sınıfları ve yarışmalar düzenleyecek ve karayolları ve demiryolu geçitlerinde doğru davranış hakkında konuşacak.

Tula’da, “Güçlü Aile” parti projesinin desteğiyle, “Birleşik Rusya” ve “Genç Muhafız” gönüllü merkezi aktivistleri, adını taşıyan Kültür ve Eğlence Merkez Parkı topraklarında çocuklar için interaktif bir program düzenliyor. . P.P. Belousova. Çocuklara yönelik spor yarışmaları düzenlenecek, kağıttan ev boyayabilecekleri, topla oynayabilecekleri, yer bükücüyle oynayabilecekleri, kasabalarla oynayabilecekleri veya lastik bantla oynayabilecekleri yaratıcı bir oyun alanı açılacak. Ayrıca bir dans flash mob’u da olacak.

Partinin Omsk bölge şubesi, Belgorod bölgesindeki okul çocuklarını Çocuk Bayramı’nda tebrik edecek – çocukların yaşadığı Çernoluchye’deki Burevestnik Çocuk ve Aile Rekreasyon Merkezi topraklarında bir şenlik programı düzenleyecek. Ayrıca hediyeler de alacaklar.

Tyva Cumhuriyeti’nde Birleşik Rusya üyeleri, SVO katılımcılarının çocuklarını tebrik edecek, hediyeler verecek ve eğlenceli oyunlar düzenleyecek.

Anadyr’de parti aktivistleri, Genç Muhafızlar ve “Zafer Gönüllüleri”, ilçe Halk Sanatları Evi’nde “Kızıl Karanfil” yardım etkinliğinin yanı sıra çocuklar için tarihi ve vatansever bir oyun düzenleyecek.

Kamusal alanda “SreDA!” Partinin desteğiyle St. Petersburg’da, Kuzey başkentindeki okullardan gelen öğrencilerin çizimlerinden oluşan bir sergi açılacak, Aurora çocuk pop korosu bir konser verecek ve mekanın konuklarına alçı figürlerin nasıl oluşturulacağı öğretilecek bir ana sınıfta.

Tataristan’ın çeşitli bölgelerinde Birleşik Rusya’nın düzenlediği “Çocuklar Ülkeyi Çizer” cumhuriyetçi resim yarışmasının ikinci aşamasına katılanlara ödüller verilecek.

LPR’de Birleşik Rusya üyeleri, ana ödül olarak “Ormanın Çocuğu” halat parkına bilet alan çocuklar için asfalt üzerinde bir çizim yarışması düzenleyecek, kutup ayısı ve yüz boyama ile bir fotoğraf bölgesi hazırlayacak ve bir ustalık sınıfı düzenleyecek SVO katılımcıları için çocukların şükran sözcükleri yazacağı kartpostalların yapımı.

Lisichansk’ta insani bir misyonun parçası olarak çalışan Tataristan Genç Muhafızları “Uluslararası Çocuk Bayramı” düzenleyecek ve oyun alanlarını üç renkli renklere boyayacak.

Hoparlör
Kuznetsova Anna Yurievna
Kuznetsova Anna Yurievna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkan Yardımcısı, Parti Genel Konseyi Başkanlık Divanı Komisyonu Başkanı, vatandaşların Parti Başkanına yaptığı itirazlarla çalışma konusunda Parti D.A. MEDVEDEV, Parti Genel Konseyi Anneliğin, Çocukluğun ve Aile Desteğinin Korunması Komisyonu Başkanı
#Kuznetsova
#bölgeler
#kamu destek merkezi
#Çocukları Koruma Günü
#Bayram
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-v-den-zashity-detej-organizuet-prazdnichnye-meropriyatiya-po-vsej-strane

 

REKLAM ALANI