Categories: BugünGÜNDEM

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla bir mesaj yayımlayarak “Muhtarlarımız vatandaşlarımızla kurumlarımız arasında bir köprü görevi görüyor” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Muhtarların ’19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Muhtarların, toplumun en önemli temel taşlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Beyazgül, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktada bulunan kurumsal temsilcilikleri oldukları aşikârdır.

Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.
Biz de vatandaşlarımıza daha ivedi ve iyi hizmet sunabilmek adına Belediyemiz bünyesinde Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığını kurduk. Hayata geçirdiğimiz Muhtarlık Bilgi Sistemi sayesinde de muhtarlarımızın bulundukları bölgelerde taleplerini daha kolay ulaştırabilmelerini sağlayarak vatandaşın derdiyle dertlenen muhtarlarımızın her zaman yanında olduk.

Bu duygu ve düşüncelerle gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum. Ayrıca görevi başında şehit olan bütün muhtarlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum”

zline

Recent Posts

Devlet başkanı Rusya Hokey Federasyonu Başkanı Vladislav Tretyak’ı kabul etti

Olaylar Akorda Devlet başkanı Rusya Hokey Federasyonu Başkanı Vladislav Tretyak’ı kabul etti 2024 Toplantıda BDT…

17 dakika ago

Глава государства принял президента Федерации хоккея России Владислава Третьяка

События Акорда Глава государства принял президента Федерации хоккея России Владислава Третьяка 2024 года На встрече…

2 saat ago

İİT zirvesi başladı

İİT zirvesi başladı 2024 facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button…

2 saat ago

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İİT aile fotoğrafında yer aldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İİT aile fotoğrafında yer aldı 04.05.2024 facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing…

12 saat ago

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gambiya Cumhurbaşkanı tarafından karşılandı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gambiya Cumhurbaşkanı tarafından karşılandı 04.05.2024 19 Shares     Cumhurbaşkanı @ErsinrTatar, Gambiya…

12 saat ago

Мемлекет басшысы Ұлттық ұлан авиабазасының ашылу рәсіміне қатысты

Жаңалықтар Астана, Қазақстан Мемлекет басшысы Ұлттық ұлан авиабазасының ашылу рәсіміне қатысты 2024 жылғы    …

15 saat ago