Categories: SİYASET

Andrey Turchak Altay Cumhuriyeti’nin başına geçti

Andrey Turchak Altay Cumhuriyeti’nin başına geçti
2024,

Başkana ve vatandaşlara güvenlerinden dolayı teşekkür etti
Altay Cumhuriyeti zengin, paha biçilemez doğal, kültürel, tarihi ve manevi mirasa sahip bir bölgedir. Andrey Turçak , açılış töreninde sadece Sibirya’nın değil tüm Rusya’nın gerçek incisi olduğunu kaydetti.

“Burada harika insanlar yaşıyor; misafirperver, çalışkan, yetenekli, memleketlerini derinden seven. Ekonominin, tarımın, ormancılığın, turizmin, ulaştırmanın, sosyal altyapının gelişmesinde büyük potansiyelimiz var. Ortak görevimiz cumhuriyetin gelişiminin olumlu dinamiklerini hızlandırmak ve insanların yaşam kalitesini yükseltmektir” diye vurguladı.

Andrei Turchak, cumhuriyetin gelişmesinin tüm hükümet organlarının, işletmelerin, kamu derneklerinin ve tabii ki tüm sakinlerimizin çabalarının sonucu olduğunu söyledi.

“O kadar iyi koordine olmuş bir ekiple, Cumhurbaşkanımızın ekibiyle, Altay Cumhuriyeti ekibiyle çalışmaya devam edeceğiz. Mottomuz insanları dinlemek, sözümüzü tutmak, Altay’ı korumaktır. Gorny Altay’ın başarılı bir şekilde gelişmesini ve müreffeh ve müreffeh bir bölge olmasını sağlamak için mümkün olan her şeyi yapın” dedi bölge başkanı.

Seçimlere verdikleri destekten dolayı bölge halkına teşekkür etti.

“Diğer adaylara oy verenlere de teşekkür ediyorum. Çalışmalarımda insanların kendilerine gelen emirleri mutlaka dikkate alacağım. Bana büyük güven gösteren ve Altay Cumhuriyeti başkanlığına adaylığımı destekleyen Başkan Vladimir Putin’e teşekkür ediyorum. Özel askeri operasyona katılan adamlarımıza verdikleri destekten dolayı özel şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Andrei Turchak ayrıca, Kuzey Askeri Bölge üyesi Rusya Kahramanı Amyr Argamakov’un Altay Cumhuriyeti’nin yürütme organından senatör olarak atanmasına ilişkin bir kararnamenin imzalandığını bildirdi.

2024 Birleşik Oylama Günü’nde Altay Cumhuriyeti’nin başkan vekili Andrei Turchak’ın (Birleşik Rusya) yüzde 74,09 oy alarak cumhurbaşkanı seçimini kazandığını hatırlatalım.

Tek Oylama Günü’nde neredeyse ülke genelinde seçimler yapıldı. Bölgelerde, bölgesel ve yerel düzeyde milletvekilleri için oy kullanıldı: Rusya Federasyonu’nun kurucu kuruluşlarının 13 yasama meclisinde ve bölgesel başkentlerin 21 şehir dumasında seçimler yapıldı. Ayrıca Anadyr ve Abakan kentlerinin belediye başkanları ve 25 bölge başkanı da seçildi. Devlet Duması milletvekillerinin ara seçimleri tek görevli seçim bölgelerinde düzenlendi. Toplamda, yerel özyönetim organlarında 33,7 binden fazla yetki değiştirildi.

 

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Partinin Genel Konsey Üyesi, Altay Cumhuriyeti Başkan Vekili
#Turçak
#Altay Cumhuriyeti
#resmen işe başlama
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-vstupil-v-dolzhnost-glavy-respubliki-altaj

Recent Posts

Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nda Birleşik Rusya’nın desteğiyle, çatışmalara katılan vatandaşların anısına iki Kahraman Masası açıldı.

Hantı-Mansi Özerk Okrugu'nda Birleşik Rusya'nın desteğiyle, çatışmalara katılan vatandaşların anısına iki Kahraman Masası açıldı..

2 saat ago

Dmitry Vyatkin: Federal bütçe taslağı Zafer ve ekonomik büyüme için bir bütçedir

Dmitry Vyatkin: Federal bütçe taslağı Zafer ve ekonomik büyüme için bir bütçedir.

4 saat ago

Azərbaycan Millət vəkili Məşhur Məmmədov, “Artıq Cəbrayıl torpaqlarına yeni həyat qayıdır..”, ÖZEL

Azərbaycan Millət vəkili Məşhur Məmmədov, “Artıq Cəbrayıl torpaqlarına yeni həyat qayıdır..”, ÖZEL.

6 saat ago

“Birleşik Rusya”: Ülke genelinde 340 bin kişi “Sıhhi Savunmaya Hazır” programını tamamladı

“Birleşik Rusya”: Ülke genelinde 340 bin kişi “Sıhhi Savunmaya Hazır” programını tamamladı.

9 saat ago

Tver bölgesinde, Birleşik Rusya aktivistleri eğitimcileri ve öğretmenleri mesleki tatillerinden dolayı tebrik etti

Tver bölgesinde, Birleşik Rusya aktivistleri eğitimcileri ve öğretmenleri mesleki tatillerinden dolayı tebrik etti.

10 saat ago

Rostov bölgesinde, Birleşik Rusya’nın desteğiyle “En İyi Okul Kantini – 2024” yarışmasının bölgesel aşamasının sonuçları özetlendi

Rostov bölgesinde, Birleşik Rusya'nın desteğiyle “En İyi Okul Kantini - 2024” yarışmasının bölgesel aşamasının sonuçları…

10 saat ago