Categories: BugünGÜNDEM

AHMET DADAK AK PARTİ BİRECİK İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Birecik ilçesinde savilan sayılan hayırsever iş adamı yapmış olduğu güzel çalışmalarından dolayı çok sayıda Stk görev yapmış Ak Parti Birecik İlçe Başkanlığında 2014- 2019 –yılları arasında İlçe Başkan yardımcılığını Yapan Genç Girişimci Ak Parti den Birecik İlçe Başkan Adayı Açıklamasından dolayı ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Girişimci Genç İş Adamı Ahmet Dadak Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Ak Parti Birecik Başkan Adaylığını Açıklamasından dolayı Açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Birecik İlçe Başkan Adayı Ahmet Dadak ;
Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın izinden giden Ak Parti`nin neferleri olarak ilçemize hizmet etmek için Ak Parti Birecik İlçe Başkan Aday lığımı bugün itibari ile açıkladım. Partimizin ve her kademesinde hizmet etmek ve Partimizin Bayrağını ilçede en güzel yere dalgalandırmak için ben ve ekibim olarak ilçe merkezinde ve mahallelerde eşit olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında onların dertleri ile dertlenen sorunlarına çözüm bulmak için bizde varız dedik.

zline

Recent Posts

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Prime Atlantic Hotel’in ön açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Prime Atlantic Hotel’in ön açılışını yaptı 05.05.2024 Shares facebook sharing buttontwitter sharing…

37 dakika ago

Cənubi Koreyada “Azərbaycan xalq nağılları” adlı kitab işıq üzü görüb

Cənubi Koreyada “Azərbaycan xalq nağılları” adlı kitab işıq üzü görüb 2024   Azərbaycan Diasporuna Dəstək…

2 saat ago

İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri ile görüşme

İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri ile görüşme ,2024,jpg   Meeting with the Secretary General of…

3 saat ago

Büyükelçi Mehmet Paçacı’nın İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri’nin İslamofobi Özel Temsilcisi Olarak Atanması Hk.

No: 77, 5 Mayıs 2024, Büyükelçi Mehmet Paçacı’nın İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri’nin İslamofobi Özel…

4 saat ago

Meeting with the Secretary General of the OIC

Meeting with the Secretary General of the OIC ,2024,.jpg On May 3, 2024, in Banjul,…

5 saat ago

Moskova bölgesinde, Birleşik Rusya’nın desteğiyle Büyük Vatanseverlik Savaşı kahramanları ve Kuzey Askeri Bölgesi anısına meşe ağaçlarından oluşan bir sokak dikildi.

Moskova bölgesinde, Birleşik Rusya’nın desteğiyle Büyük Vatanseverlik Savaşı kahramanları ve Kuzey Askeri Bölgesi anısına meşe…

6 saat ago