Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya Belgorod bölgesine insani yardım gönderdi

Birleşik Rusya Belgorod bölgesine insani yardım gönderdi.

Birleşik Rusya Belgorod bölgesine insani yardım gönderdi
REKLAM ALANI
26.10.2024
A+
A-

Birleşik Rusya Belgorod bölgesine insani yardım gönderdi
2024,

Bölge sakinlerine gıda, kişisel hijyen malzemeleri ve çocuklar için kitler dağıtıldı
İnsani yardım, parti aktivistleri, Birleşik Rusya Kadın Hareketi ve Acil Gençlik Yardımı tarafından İnsan Hakları Komiseri Tatyana Moskalkova’nın desteğiyle, ön cephede yaşayanlara destek amacıyla ülke çapında yürütülen bir kampanyanın parçası olarak toplandı.

“Belgorod halkına ve özel harekât bölgesindeki askerlere desteğimizi ifade etmek, her birimizin iç görevi, birliğin sembolü haline geldi. En önemlisi de ülke açısından çok zor bir dönemde toplum bölünmedi. Tam tersine daha önce hiç olmadığı kadar bir aradayız. Geçici zorluklar geçer, birlikte her şeyin üstesinden gelebiliriz. Ve Ukraynalı yetkililer ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Belgorod sakinlerini asla kıramayacaklar. Kasaba halkı, düşman saldırılarına metanetli bir şekilde direniyor ve evlerinde kalmaya devam ediyor, bu da Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine gözlerinin korkutulamayacağını gösteriyor! İnsanlar tüm ülkenin onları desteklediğini biliyor” dedi Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Senatör Daria Lantratova .

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” parti projesinin federal koordinatörü Devlet Duması milletvekili Natalia Poluyanova , Belgorod sakinlerinin gerçek Kahramanlar olduğunu vurguladı.

“Her gün düşmanla karşı karşıya geliyorlar ve her şeye rağmen çocuk yetiştiriyorlar, inşa ediyorlar, yardım ediyorlar, iyileştiriyorlar. Her şeye rağmen yaşıyorlar. Sahadaki kombine operatörler kask, vücut zırhı ve telsiz takarlar. Sürücüler drone’lardan nasıl kaçınılacağını biliyor. Çocuklar – bombardıman sırasında doğru davranın. Belgorod’un yakında yeniden herkesin bildiği “iyilik ve refah şehri” olacağına eminim” dedi.

Etkinlik kapsamında “Objektiften Belgorod: Özel Bir Operasyonun Günlükleri” fotoğraf sergisi açıldı. Şehrin modern tarihindeki önemli anları yakalayan eşsiz görüntüler sunuyor. Fotoğraflarda yıkılan evler, askerlerin gündelik yaşamı, coşkulu toplantılar, vedanın acısı, mülteciler, tahliye edilenler, gönüllüler görülüyor.

Eylem ülkenin diğer bölgelerine de yayılacak ve Birleşik Rusya Kadın Hareketi’nin bölgesel şubeleri, Ölümsüz Alay ve bölgelerdeki insan hakları ombudsmanlarına bağlı Gençlik Konseyleri de eyleme katılacak. Katılımcılar, bölge sakinlerine destek mektupları yazabilecek ve bundan sonra Belgorod’da bir sanat objesi yaratabilecekler.

Hoparlör
Lantratova Daria Sergeyevna
Lantratova Daria Sergeyevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sosyal Politika Komitesi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#Lantratova
#Poluyanova
#insani yardım
#Belgorod bölgesi
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otpravila-gumanitarnuyu-pomosh-v-belgorodskuyu-oblast

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.