Categories: EKONOMİ

Держава та великий бізнес мають разом гідно пройти цей непростий для України період – Президент на зустрічі з найбільшими підприємцями

Держава та великий бізнес мають разом гідно пройти цей непростий для України період – Президент на зустрічі з найбільшими підприємцями


23 лютого 2022 року – 22:09

Держава та великий бізнес мають разом гідно пройти цей непростий для України період – Президент на зустрічі з найбільшими підприємцями

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із представниками великого бізнесу, що працює в нашій країні. На заході були присутні власники та топ-менеджери найбільших українських компаній і бізнес-груп.

Глава держави подякував бізнесменам за те, що вони почули сигнал від влади у складний для України момент, та разом з іншими високопосадовцями поінформував їх про поточну ситуацію.

«Для мене важливо, що ви перебуваєте в Україні. Мене зараз не цікавлять будь-які суперечності або непорозуміння між нами в будь-яких напрямах. Ми маємо всі разом гідно пройти цей непростий період і захистити українців», – наголосив Президент.

Володимир Зеленський зазначив, що на підприємствах і в компаніях присутніх на зустрічі представників бізнесу працює близько 2 мільйонів українців.

«Ми захищаємо нашу державу і наших громадян, а також ваші підприємства. Тому вам доведеться захищати їх разом з нами – і підприємства, і людей, які на них працюють», – сказав він.

Глава держави попросив, щоб бізнесмени в ці дні перебували в Україні, поруч зі своїми колективами.

Володимир Зеленський також зазначив, що держава працює над тим, щоб ситуація в економіці була стабільною, щоб була стабільною національна валюта.

Представники бізнесу наголосили на готовності взаємодіяти з владою задля розв’язання всіх питань, що виникають нині.

 

kaynak:https://www.president.gov.ua/news/derzhava-ta-velikij-biznes-mayut-razom-gidno-projti-cej-nepr-73097

zline

Recent Posts

Cənubi Koreyada “Azərbaycan xalq nağılları” adlı kitab işıq üzü görüb

Cənubi Koreyada “Azərbaycan xalq nağılları” adlı kitab işıq üzü görüb 2024   Azərbaycan Diasporuna Dəstək…

26 dakika ago

İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri ile görüşme

İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri ile görüşme ,2024,jpg   Meeting with the Secretary General of…

2 saat ago

Büyükelçi Mehmet Paçacı’nın İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri’nin İslamofobi Özel Temsilcisi Olarak Atanması Hk.

No: 77, 5 Mayıs 2024, Büyükelçi Mehmet Paçacı’nın İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri’nin İslamofobi Özel…

2 saat ago

Meeting with the Secretary General of the OIC

Meeting with the Secretary General of the OIC ,2024,.jpg On May 3, 2024, in Banjul,…

3 saat ago

Moskova bölgesinde, Birleşik Rusya’nın desteğiyle Büyük Vatanseverlik Savaşı kahramanları ve Kuzey Askeri Bölgesi anısına meşe ağaçlarından oluşan bir sokak dikildi.

Moskova bölgesinde, Birleşik Rusya’nın desteğiyle Büyük Vatanseverlik Savaşı kahramanları ve Kuzey Askeri Bölgesi anısına meşe…

5 saat ago

Vladimir Putin, Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Belgorod bölgesi Valisi Vyacheslav Gladkov’u Cesaret Nişanı ile ödüllendirdi

Vladimir Putin, Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Belgorod bölgesi Valisi Vyacheslav Gladkov’u Cesaret Nişanı ile…

6 saat ago